Bjarne, 68 år, Danmark

Min tilgang til lys/energi-ernæring
Første gang jeg fik kendskab til fænomenet "Lysernæring" var for ca. syv år siden, da jeg læste en bog af den tyske ingeniør Michael Werner "Lichtnarung" og senere hørte ham til et foredrag i Århus, hvor han fortalte om sit liv med Lysernæring gennem syv år.
Min tilgang til lys/energi-ernæring
Første gang jeg fik kendskab til fænomenet "Lysernæring" var for ca. syv år siden, da jeg læste en bog af den tyske ingeniør Michael Werner "Lichtnarung" og senere hørte ham til et foredrag i Århus, hvor han fortalte om sit liv med Lysernæring gennem syv år.
Jeg var meget optaget af ideen, men fik den ikke gennemført, fordi det lød som en ret krævende og ensom proces, uden helbredsmæssig kontrol og støtte.

Temaaften i Risskov, 21. maj 2015
To timer, hvor Kay, Helene og Camilla fortalte om Lysernæring, hvad det er, hvorfor det kan lade
sig gøre og hvordan deres egen hverdag former sig, med et liv på universal energi og minimal
fysisk mad.
På trods af nogle udsagn som vakte min skepsis, var jeg overbevist om, at her var en sikker og
troværdig måde at komme igang på, som jeg absolut skulle prøve.
Så jeg meldte mig straks til opstart 8.juni.

Hvad mødte jeg så ?
Jeg mødte et team af kompetente og behagelige behandlere som kan deres håndværk.
En god atmosfære i hyggelige lokaler. Et sted jeg føler mig tilpas og i trygge hænder.

Hvad har jeg så oplevet og opnået ?
Efter det obligatoriske forløb med optagelse af aurafilm, guidet meditation, test ved kinesiolog,
Irisanalyse, healing og initiering til Lysernæring , fortsatte jeg på vanddiæt for at få en hurtig start og gang i udrensningen. Turbo modellen, som Helene kaldte den.

De mest iøjnefaldende resultater:
Jeg har på intet tidspunkt følt sult i de 17 dage jeg var på vanddiæt, og ingen fald i blodsukkeret.
Dag to konstaterede jeg, at et problem som havde bekymret mig de sidste par år var væk, nemlig en tiltagende rysten på hænderne med pludselige ryk, og problem med at snakke, ved den mindste stress eller nervøsitet.
Ved anden healing hos Kay, er mit svaj i ryggen blevet rettet, så jeg ikke mere får spændinger og ondt i ryggen når jeg kører bil. Mine til tider iskolde fødder, er blevet varmere. Min nedsænkede forfod generer mig ikke mere, selv når jeg går barfodet på hårdt gulv.
På tre uger er mit blodtryk faldet fra 145/93 til 100/70. Har fået renset en masse svamp ud, så min smagssans er blevet skærpet betydeligt. Nu tygger jeg virkelig maden grundigt, vurderer smagen, mærker efter om maden gør mig godt og fravælger det som ikke gør. Er virkelig blevet bevidst om hvad jeg putter i munden og hvor meget. Ryddet op i fedtdepoter og affaldsstoffer og tabt 8 kg. på tre uger.
Synet har ændret sig lidt og jeg er gået tilbage til briller som er 8-10 år gamle.

Kay siger jo at der ved Transformationen sker det der skal ske, og vi ikke kan kontrollere noget ! Det fik jeg en noget særpræget og uforklarlig lektion i ! På 13. dagen var jeg til 70 års fødselsdag med med en masse virkelig lækker velsmagende mad, sagde de andre, medens jeg sad med min kande vand.
Min transformation skulle ske næste morgen kl 7.00, Så jeg begyndte at glæde mig til en lækker morgenmad efter at være ved at drukne i alt  det vand.
iPhonen blev sat på alarm til kl 06.30 så jeg var sikker på at være oppe og opleve evt. hændelser ved Transformationen. Medens jeg lå i sengen og ventede på alarmen, fik jeg pludselig den indskydelse , at jeg slet ikke havde lyst til morgenmad og at jeg ville fortsætte med vanddiæten. Det var temmelig lyst, så jeg stod op for at se hvad klokken var. iPhonen viste 07.40 ! Pokkers, så gik jeg glip af den oplevelse. Hvorfor har den ikke alarmeret ? Jeg kontrollerer. Jo den står på 06.30 og er markeret aktiv ! Og hvad sker ?  Kl. 07.51 går alarmen i gang ! Kontroller igen. Alarmen står stadig på 06.30 men den blå markering for aktiv er nu væk.
Forklaring ??  Der sker det der skal ske. Der er nogle energier som går deres egne veje !!!

For mig har vanddiæten været relativ uproblematisk. Det største problem var at skulle drikke mindst 2 og helst 3 liter vand om dagen. Mit normale væskeforbrug er 0,5 liter.
     
I de 17 dage på vand, har jeg på intet tidspunkt følt sult. Og det har ikke generet mig, at andre spiste, selv om jeg selvfølgelig havde lyst til at smage en ny kartoffel, asparges og jordbær. Har alle dage levet et normalt liv, dog uden at spise så meget som en vindrue.
Der var dage med sporadisk ømhed i tænder, med influenza lignende ømhed i kroppen, eller svag hovedpine , men som regel kun i nogle timer. Dage med mathed om morgenen fra kl 5-9 og med mest energi om aftenen. Dage hvor jeg efter fire timers søvn var frisk og klar fra kl 04.00 til 24.00 med en normal aktiv dag, dog med nogle flere hvilepauser.
Efter de 17 dage begyndte jeg at spise ganske lidt, for at se hvordan kroppen reagerede, inden jeg skulle afsted på ferie.
Til morgenmad spiste jeg en omelet af 1 æg, og det var for meget. Var virkelig overmæt.
Jeg optrappede forsigtigt over nogle dage til ca 1/3 af normal forbrug, for ikke at blive dårlig på ferien.

Alt i alt en interessant og god oplevelse.
Mindre mad, mere smag.
Mindre søvn, mere energi.
Ingen afhængighed, mere frihed
Bedre helbred, mere bevidst.

De bedste penge jeg har givet ud i mange år.

Hilsen Bjarne
Transformation - Juni 2015