Stacks Image 25

Lær at leve af LYS

At leve af LYS betyder, at det nu er muligt at ernære sig på en helt ny måde via Universel Energi, som det i virkeligheden er.

At kunne leve af Universel Energi er en naturlig del af vores Menneskelige Evolution.

At leve af Universel Energi handler meget lidt om mad og meget mere om selvudvikling og friheden, som du får ved at slippe gamle vaner og mønstre.

At leve af Universel Energi er frihed til at vælge præcis, hvad du vil spise og hvornår - det handler ikke om totalt spisestop. Du vil komme til at nyde mad på en helt anden måde, og du slipper for kedelige pligt-måltider, som blot skal holde dig i live.

At leve af Universel Energi på denne måde er ingen mirakel-kur. Frigørelsen fra mad er kun dit værktøj til at slippe gamle vaner og mønstre på alle vigtige områder i dit liv.


Sådan kommer du til at leve af Energi
I forbindelse med Energi- og Bevidsthedsskiftet den 21. december 2012 fik alle mennesker på hele kloden klargjort et Energi-Center i hjernen, som gør det muligt for alle at begynde at leve af Universel Energi.

Det er stadig nødvendigt at få centeret aktiveret, da vi endnu ikke er så langt i vores menneskelige udvikling, at vi selv kan aktivere centeret. Aktiveringen sker gennem en mentaltræningsmeditation samt en speciel initiering, som er en healing, du kun kan få hos os.

Når du har fået Energi-Centret i hjernen aktiveret, kan du leve af Universel Energi. Du behøver ikke lave særlige meditationer eller øvelser for at leve af Energi på denne måde. Samtidig udvides din hjernekapacitet med 2-3 %, og det åbner en helt ny verden af muligheder for dig.En ny og anderledes måde at leve af Energi

Denne metode til at leve af Universel Energi er helt ny og udviklet af os. Den kan på ingen måde sammenlignes med de hidtil kendte lysernærings-teknikker som Breatharianism, Sun Gazing og Bi-Gu, hvor man skal gøre noget aktivt for at kunne leve af Energi.

Det er nu muligt at leve af Universel Energi uden brug af meditations-teknikker af nogen art og uden nogen form for religiøs eller spirituel tilgang eller udøvelse. Processen forstyrres heller ikke af, at du spiser som ved de andre teknikker.

Når du lever af Energi efter vores metode, handler det ikke om at stoppe helt med at spise, men også om friheden ved at kunne vælge lige præcis, hvad du har lyst til at spise, når du selv ønsker at spise det. Og det handler endnu mere om den personlige udvikling, som sættes i gang, og den frihed du får.
Du vil dog stadig være nødt til at spise og drikke lidt p.gr.a en meget kraftig detox. Du kan ikke bare stoppe med at spise og drikke efter din initiering.Flere forskellige kursustilbud

Vi har udviklet flere kursustilbud, så du også kan komme til at leve af Energi.

Du kan vælge blot at få aktiveret Energi-centret i hjernen og over tid få gavn af de fordele, som de Universelle Energier giver dig.

Vil du gerne have et grundigt helbredstjek og en coaching i forbindelse med aktiveringen af Energi-centeret, så er det også en mulighed.

Efter aktiveringen af Energi-centret i hjernen, kan alle kursister leve af Universel Energi. Men det forstår den logiske hjerne endnu ikke, så krop og hjerne er nødt til at lære at arbejde sammen på en ny måde.


På vand-diæt for at opnå Transformation
Som en tredie mulighed kan du derfor gennemføre en vand-diæt, der varer ca. 7-8 dage alt efter dit personlige udgangspunkt. I den periode drikker du kun vand og her lærer den logiske hjerne at forstå, at du nu kan leve af Energi. Når dét sker, opnår du din Transformation, og hjernen slipper gamle ur-instinkter omkring mad.

Når du går på vand-diæt og transformerer, er du er med til at løfte den kollektive bevidsthed, så det bliver stadig lettere for alle at leve af Energi.

I forbindelse med vand-diæten starter en kraftig udrensning af kroppen, hvor du kan opleve mærkbare ændringer både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, når de gamle mønstre og vaner slippes.

Du kan ikke på forhånd vide, hvad der vil ske. Tingene sker dér, hvor du har mest brug for at give slip og lære.

Læs mere om de enkelte Lys-kurser under punktet “Kursus”.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål angående børn og Lev af Lys.


Vand-diæt er helt forskellig fra faste
Selvom du måske tidligere har prøvet forskellige mindre fastekure eller lignende, kan du ikke sammenligne en faste med at gå på vand-diæt. Det er to vidt forskellige ting.

Når du er på faste, tærer du på kroppens ressourcer. Under vand-diæten lærer kroppen derimod at ernære sig på en helt ny måde, og samtidig sættes en meget kraftig udrensning i gang, som du slet ikke kan sammenligne med nogen som helst anden form for udrensning.

Under Vand-diæten renser alle fysisk meget ud i detox-processen, og du kan derfor tabe dig i den periode. Når kroppen er færdig med at rense ud, begynder den at bruge energien på at genopbygge kroppen og gøre den endnu stærkere end før.

Udrensningen under vand-diæten sker både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt på én gang, hvilket kan være en stor mundfuld. Det er Lys-energierne, der gør at kroppen renser meget kraftigere ud end på faste. Og den udrensning vil fortsætte, også når du begynder at spise igen, bare mindre kraftigt. I de spisefri perioder vil udrensningen så blive kraftigere igen. Alt dette oplever du slet ikke i samme grad, når du faster.


Få den bedst mulige start
Når du vælger at gennemføre en vand-diæt med vores vejledning og understøttende behandling, sikres det, at kroppen kan klare den kraftige udrensning, der startes under vand-diæten.

I forløbet får du ugentlige helbredstjek med vejninger, tjek af muskel-, knogle-, fedt- og vandprocent, irisanalyser, coachingsamtaler, healing og kinesiologiske muskeltests.

Vi fraråder, at du går på vand-diæt uden vores professionelle vejledning. Det er en ekstra sikkerhed for dig selv, din krop og dit helbred, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din nye måde at leve på.Efter transformationen - afgiftning og detox

Initieringen og transformationen starter en kraftig udrensning eller detox hos alle Lys-kursister. Udrensningen sker både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt og er en særlig del af initieringen og det at leve af Energi efter vores metode.

Når du lever af Universel Energi, renser kroppen ud døgnets 24 timer, i stedet for kun 5 minutter under en REM-søvn, som det var tilfældet før initieringen. Det er derfor, at alle Lys-folk oplever en meget kraftigt udrensningsproces i starten, både under selve vand-diæten og i tiden efter, alt afhængig af det personlige udgangspunkt.

Nogle Lys-kursister renser meget ud fysisk, og må gennem perioder med f.eks. eksem, kvalme, influenza-symptomer, træthed m.v.

Andre må gennem både vrede og sorg for at give slip på gamle, og måske gemte og glemte, følelser.

De meget logisk tænkende og dem med behov for at have styr på hver en lille ting i deres liv, får hjælp til at forstå sig selv og deres liv på en helt ny måde, så styring og kontrol kan slippes.

Mange af disse detox-reaktioner kan afhjælpes med homeopatisk behandling, healing og vejledning. Du kan også have gavn af Bio Feedback behandlinger, som du kan læse mere om
her.

Så alt efter hvor der er mest brug for at få renset ud og sluppet, vil udrensningen og detox´en være kraftigst dér.


Du skal fortsat spise og drikke
På grund af den meget kraftige udrensning er det vigtigt, at du fortsætter med at spise og drikke 2-3 liter vand dagligt efter din vanddiæt. Når du spiser, dæmper du nemlig udrensningen en smule og vandet støtter dine organer i udrensingen af fysiske affaldsstoffer.

Det er altså nødvendigt for dig at fortsætte med at spise lidt efter din transformation, når du har valgt at blive LYS-kursist hos os. Ikke fordi du er sulten, eller fordi din krop mangler næring, men for at dæmpe tempoet i udrensningsprocessen, så dine organer ikke bliver overbelastet. Perioden med udrensning er helt individuel. Den tager flere år og foregår altså ikke kun i perioden på vanddiæt.


Kost og spisning efter transformationen
Mange oplever, at de første mundfulde mad lige efter Transformationen smager helt utroligt. Smagssansen har fået helt nye dimensioner.

Du behøver ikke følge nogen bestemt kostplan. Du vil måske endda opleve, at mad, du før helt har undgået, pludselig bliver meget interessant at spise. Især hvis den mad, du har undgået, har bundet i idéer om sundhed, vægt og medieskabte kropsidealer.

F.eks. vil vegetarerne have kød som det første. Dem, der aldrig spiste kage, kaster sig nu over kagerne. Det er, fordi vi er nødt til at leve vores idéer om mad helt ud for at kunne frigøre os fra dem.

Her gælder det bare om at nyde hver en mundfuld. Og det gør vi bedst, når vi kun spiser det, vi virkelig har lyst til.


Vær opmærksom på de gamle vaner
Det er vigtigt for dig selv, at du ikke begynder at spise efter de gamle mønstre og vaner igen, så vær opmærksom på, hvad du vælger at spise - og ikke mindst hvorfor. Du vil dog hurtigt opleve, at hvis du begynder spise noget, du rent faktisk ikke har lyst til, så vil det slet ikke være en god oplevelse.

Det er selvfølgelig altid en god idé, at du har fokus på og mærker, hvor meget eller hvor lidt mad du rent faktisk behøver. Nogle skal dog også gennem faser, hvor de propper sig med mad.

Vær opmærksom på, om du ryger helt tilbage i gamle mønstre omkring spisning. Hvis du tidligere har haft et stort fokus på din vægt og sundhed, hvis du har haft en spiseforstyrelse eller hvis du har haft ideer om faste for at opnå spirituel oplysning, så ring til os. Vi kan vejlede dig til en god balance omkring, hvordan du bedst muligt kan leve af Lys.


At give slip med mad som værktøj
Efter transformationen handler spisningen primært om, at vi giver os selv lov til at prøve alt uden forbud og begrænsninger. Når vi giver os selv frit slag, er det pludselig ikke spændende mere - og så frigør vi os stille og roligt fra de dybt indgroede mentale og følelsesmæssige forestillinger om afhængighed af mad for at overleve.

Den totale frigørelse fra mad er en proces, der tager tid. Først bruges den midlertidige vand-diæt til fysisk at frigøre os fra behovet for mad.

Efter Transformationen bruger vi sjovt nok mad igen til at frigøre os fra forskellige følelsesmæssige og mentale blokeringer, vaner samt mental styring og kontrol. På den måde kan vi lære at mærke og handle på det, som vi føler, i stedet for det, vi tænker. Først da frigør vi os selv mere og mere fra mad og kan ernære os stadig mere af Energi.


Hvornår kan man stoppe helt med at spise og drikke?
Det er meget vigtigt, at du fortsætter med at spise og drikke i nogle år efter dit LYS-kursus. Dette er kun for at bremse udrensningsprocessen, så din krop og organer ikke lider overlast. Det kan være skadeligt for dit helbred, hvis du stopper fuldstændigt med at spise og drikke efter kurset.


At leve uden både mad og vand kræver vejledning
Nogle Lys-kursister har et ønske om at leve både uden mad og vand. Dette er også muligt efter flere år, når udrensningsprocessen er knap så kraftig. Hvor lang tid, der går er helt individuelt.

Vi har endnu ingen Lys-kursister, der er i stand til at leve helt uden mad og vand, simpelthen p.gr.a den kraftige udrensning, der sker i kroppen. Derfor er det meget vigtigt, at du kontakter os først for vejledning, før du kaster dig ud i noget på egen hånd.


Det er vigtigt, at du får helbredet tjekket først, så du ikke gør unødig skade på dig selv og dine organer. På den måde vil vi også hurtigt kunne se, om du overhovedet er klar til helt at undvære mad og vand.

Fortsat ingen Lys-kursister, der har været på Vand-diæt, ernærer sig i dag 100% af Universel Energi, men madforbruget er for hovedparten nedsat med 70-80% i forhold til tidligere. Og nogle kan godt have madfri dage, men de drikker stadig vand.


Spis efter din blodtype
Vi siger for sjov, at vi får mad-tømmermænd af at spise, og nogle typer mad giver flere tømmermænd end andre.

For mange Lys-kursister kan det være en hjælp at spise efter deres blodtype. Der er god vejledning i bogen “Spis efter din blodtype” af Peter D’Adamo.

Alt efter blodtype kan forskellige mad- og drikkevarer påvirke kroppen positivt eller negativt. Og nogle Lys-kursister oplever et større velvære, når de er opmærksomme på dette.


Udrensning og sult-følelse efter transformationen
De Lys-kursister, der renser meget ud, kan komme til at opleve tilbagevendende perioder med sult - også lang tid efter transformationen. Det er, fordi kroppen renser ud i lag, og med tiden kan adskillige lag af svampe-infektioner i mave-tarmsystemet dukke frem.

Svampeinfektionerne gør, at det kan være svært ved at styre sin spisetrang, og man føler sult. Først når svampe-infektionerne er renset helt ud, bliver det ubesværet og sult-frit at leve af Lys.

Gamle helbredsproblemer kan også dukke op igen efter Transformationen, fordi kroppen nu er klar til at få dem renset ud af systemet. Vi kan lette udrensningen gennem vejledning eller via et helbredstjek hos en af vores behandlere.Din krop og dig på Lys


Vægten justerer sig selv
Det nytter ikke at tilmelde dig LYS-kurset, fordi du gerne vil tabe dig.

Vi kan nemlig se, at de LYS-kursister, som brændende ønsker at tabe sig, stort set ikke taber sig under Vand-diæten eller efterfølgende.

Modsat kan vi også se, at mange af de LYS-kursister, som er bange for at tabe sig for meget, oplever et kraftigt vægttab.

Når du derimod slipper forventningerne til din kropsvægt, så vil kroppen selv finde ud af, hvad der er den ideelle vægt for dig, og så falder vægten på plads helt af sig selv.


Du får stabilt blodsukker
Noget af det første der rettes op på hos alle, som lever af Energi, er blodsukkeret. Når du lever af Energi efter denne metode, er det muligt at arbejde gennem en hel dag uden at skænke mad en tanke.

I stedet for at blodsukkeret svinger op og ned gennem dagen, ligger det stabilt uden udsving gennem hele døgnet. Så dem, der kender til at gå sukkerkolde og bare skulle have mad NU, vil tydeligt mærke forandring.


Tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler
I og med du lever af Energi, så vil kroppen ad denne vej få alle de vitaminer, mineraler, aminosyrer, hormoner, enzymer, proteiner og andre sporstoffer, som du har brug for. Kroppen laver selv alt det, den skal bruge af Energien.

Du behøver derfor ikke længere bekymre dig, om kroppen nu også får alt det, den har brug for. I perioder kan kraftig detox dog skabe nogle udsving, fordi kroppen har brug for meget af en bestemt ting, men det kan vi afhjælpe med homeopatisk medicin.


Mindre søvn og mere energi
En af de store fordele ved at leve af Energi er al den tid, man sparer på madlavning, indkøb og opvask. De fleste Lys-folk spiser kun om aftenen, når de spiser.

Jo mindre Lys-folk spiser, jo mindre energi bruger kroppen på at fordøje og skille sig af med affaldsstoffer. Det betyder også, at kroppen har brug for mindre søvn og hvile. Nogle kan nøjes med meget lidt søvn, når ikke de spiser, men når de så spiser f.eks. aftensmad eller jævnligt spiser, stiger søvnbehovet tilsvarende.

Mange Lys-folk beskriver også, at de bliver mere klare i hovedet, og at det mentale overblik og overskud stiger, så symptomer på udmattelse og stress mindskes eller forsvinder.


Genopbygning erstatter aldring og nedslidning
En stor gruppe af vores Lys-kursister melder tilbage, at almindelige aldringstegn såsom grå hår, leverpletter, rynker, nedslidning af brusk i leddene osv, aftager eller helt forsvinder.

Især fra ældre Lys-kursister, som jævnligt går til lægen, får vi tilbagemeldinger om, at behovet for f.eks. blodtryksregulerende lægemedicin er aftaget eller helt forsvundet eller at brillestyrken er nedsat m.v.

Diabetikere melder også tilbage, at trods 10 år eller mere med diabetes har de kunnet nedsætte eller helt stoppe med medicin for diabetes. Det gælder både for diabetes I og II.


Auraen ændrer sig
Som en del af Lys-kurset (undtagen Mini Pakken) indgår også en aura-film og en aura-analyse, så du kan se ændringerne i din aura før og efter transformationen.

Du får også via aura-analysen en ny og anderledes forståelse af dig selv. Din aura viser bl.a., hvordan du har det her og nu, din personligheds grundtræk, dine potentialer, dine styrker og svagheder samt, hvordan du navigerer i livet.Formålet er frigørelse og selvudvikling


Det primære formål med at leve af Energi er dén personlige udvikling, der igangsættes, når den logiske hjerne accepterer, at det nu er muligt at leve af Universel Energi.

Dernæst er formålet at frigøre sig fra afhængigheden af at være nødt til at spise regelmæssigt for at overleve som menneske.

At leve af Energi betyder ikke, at du aldrig mere bliver syg. Sygdomme opstår nemlig for at fortælle dig, at noget er galt, og at der er brug for ændringer. Selvom du ernærer dig af Energi, vil du stadig have brug for at lære som alle andre.

Vores erfaring er, at netop den personlige udvikling bliver yderligere intensiveret og sker endnu hurtigere end normalt, når først du har gennemført Basis Pakken.


Du skaber forandringerne i dit liv
Vores metode handler ikke om total frigørelse fra mad, faktisk meget lidt. Det er derimod starten på en lang række frigørelses-processer på alle områder i dit liv, og du får et kæmpe løft i din personlige udvikling.

Du vil opleve, at forandring er nødvendig på alle vigtige områder i dit liv, og at du er nødt til at udvikle dig sammen med de nye Lys-energier for at komme videre. Jo mere du selv gør for aktivt at skabe de nødvendige forandringer, jo mere hjælper du dig selv med din personlige udvikling og dit nye liv med Universel Energi som ernæringskilde.

Kun ved at slippe det gamle livs vaner og mønstre, kan du tage skridtene ind i det nye liv, som Lev af Lys kurset danner grobund for.

At leve af Energi på denne måde er altså ingen mirakel-kur. Det er kun dit værktøj til at slippe gamle vaner og mønstre på alle vigtige områder i dit liv.


Energi og fokus følges ad
Når du lever af Energi efter denne metode, vil du få helt nye erfaringer med, hvordan fokus og energi følges ad. Dèt du giver dit fokus til, dét giver du energi til. Så hvis du fokuserer på alle de gamle vaner og problemer, så gives de energi, og dermed vokser de i styrke.

Den nye tids Energi giver dig mulighed for at slippe alt det gamle bagage blot ved at fokusere på alt det nye, som du gerne vil have i dit liv.

Så derfor er en stor del af forandringerne op til dig selv: ved at fokusere på dét, som du vil have og rent faktisk gøre noget for det, så skaber du forandringerne. Handling skaber forvandling.

For mange kan det være rigtigt svært. De fleste har haft en tendens til at fokusere på problemer gennem hele deres liv.

Det vil være umuligt at fortsætte med, når du lever af Energi på denne måde. Du vil være nødt til at give slip på den gamle måde at tænke og være på. Dit nye navigationsværktøj er istedet følelse og intuition. Ikke tankerne som står for styring og kontrol, som de fleste tyr til, når der er problemer.
Så velkommen til en hel ny livsstil.Øvrig information


Vi kan på ingen måde holdes ansvarlige, hvis du tror, at du nu kan leve af Universel Energi blot, fordi du har hørt eller læst om vores metode.

Vi oplever af og til, at folk henvender sig til os og fortæller, at de nu vil begynde at leve af Energi, fordi de har læst om det på hjemmesiden og nu har fået en kanalisering eller meddelelse fra den åndelige verden. Vores erfaring er, at de personer, der mener at have fået en sådan meddelelse, også har et stort ønske om spirituel oplysning. Det Lys-kursus, som vi tilbyder, kan ikke kanaliseres - det handler ene og alene om Menneskelig Evolution. Metoden er unik for vores sted og kan ikke kopieres eller sammenlignes med noget andet hidtil kendt.

Vi anbefaler altid, at du vælger at blive undersøgt enten hos en læge eller vores behandler-team, som allerede har et indgående kendskab til at leve af Universel Energi. Dette er for at undgå, at du gør uoprettelig skade på din krop og organer.
Betalingsbetingelser

  • Det fulde beløb forfalder til betaling senest på Lys-kursets første dag.

  • Yderligere betalingsbetingelser fremgår af et info-brev, som du får tilsendt umiddelbart efter tilmelding.

  • Det indbetalte kursusbeløb refunderes ikke ved en eventuel afbrydelse af kursusforløbet. Til gengæld kan du når som helst begynde igen derfra, hvor du er nået til.
Stacks Image 71