Stacks Image 65


Kay Hougaard - Healer, coach og mentaltræningsudvikler

Forfatter til “Bogen om ADHD & ADD - Sensitive Børn & Voksne”, “Bogen om Sensitive Børn & Voksne” samt "Bogen om Kræft". To af bøgerne er oversat til engelsk: “The Book on ADHD & ADD - Sensitive children & adults" samt "The Book on Cancer". Se mere på bogen.one og thebook.dk

Jeg har arbejdet med energi, healing og Kampkunst i mange år og har altid kun fulgt min intuition.

Lige i starten af 2013 vågnede jeg en morgen og mærkede, at jeg skulle stoppe med at spise. Det føltes let og naturligt, selvom jeg først ikke helt forstod, hvad det handlede om. Efter ca. 3 uger, hvor jeg kun drak vand, vidste jeg, at min opgave nu er at lære andre mennesker at leve af Lys eller Universel Energi, som det jo er.

At kunne leve af Universel Energi blev gjort muligt i forbindelse med Energi- og Bevidsthedsskiftet på Kloden den 21. dec 2012. Flere gamle kulturer forudså skiftet, der f.eks. er nedfældet i Maya-kalenderen, som den nok mest berømte.

Omkring årsskiftet 2042/2043 kan alle mennesker begynde at ernære sig af Energi helt af sig selv, men indtil da har jeg udviklet en særlig initiering, der aktiverer det center i hjernen, som gør det muligt at leve af Energi. Jeg er den eneste, der kan give denne initiering. Før skiftet i december 2012 var det ikke muligt at aktivere dette center.

Det er en helt naturlig del af den Menneskelige Evolution at kunne leve af Energi, og derfor har jeg udviklet forskellige kursustilbud, hvor alle mennesker kan lære det.
Jeg har også udviklet en særlig mentaltræningsmeditation, så du selv kan være med til at aktivere centeret i hjernen.

I dag spiser jeg 0-10 % af, hvad jeg gjorde tidligere. Jeg kan nemlig stadig godt lide at hygge mig med noget lækker mad sammen med venner og familie.

Til daglig har jeg et stort behandlingscenter i Risskov ved Aarhus, hvor vi tilbyder mange former for behandling f.eks. Akupunktur, Healing, Irisanalyse, Kostvejledning, Neurapraktik, Kinesiologi, Psykologi med holistisk tilgang, Coaching, Aura Analyse og Thaimassage.

Du er velkommen til at læse mere på hjemmesiden
LotusHealthCare.dk.

Besøg også 2b-young-again.com hvor du kan læse om mit nye program Modern Shapeshifting, der vil forandre dit liv fuldstændigt.


Stacks Image 85